Er det på tide å fornye rekkverkene i trappene ute?
Har du vurdert rekkverk i stål for ditt bygg?

Stål kan gjenbrukes og betraktes som et bærekraftig materiale. Fleksibiliteten i stål gjør at man enkelt kan forme det nøyaktig slik man måtte ønske. For deg som er på utkikk etter nye rekkverk til trappene i bygget, bør du se nærmere på løsningene som finnes på dagens marked. Det kan være lurt å undersøke dette for å få den stilen, prisen og holdbarheten du er ute etter.

ABT Bygg AS har siden vår oppstart sørget for mange lekre og moderne stålkonstruksjoner for våre oppdragsgivere. Rekkverk til trapp er kanskje en liten detalj i det store bildet for et større bygg, men den er allikevel svært viktig for å skape det rette uttrykket, i kombinasjon med funksjonalitet.

Med riktig rekkverk til trappen, kan hele atmosfæren til bygget endres. Stål er et elegant, enkelt og lekkert materiale som kan skape flere ulike typer rekkverk, til både ute- og innetrapper. Ulike rekkverk i stål kan tilpasses ulike designstiler, enten moderne, klassisk eller industrielt. Stål er også ekstremt holdbart og robust, og du slipper å bruke unødvendig tid og penger på å stelle med rekkverket i etterkant. Dermed kan et stålrekkverk ute være en investering som varer livet ut.

Vi jobber primært med næringsbygg, borettslag og offentlige bygg. Vi kan også påta oss enkelte prosjekter for privatmarkedet. Vi er lokalisert på Nøtterøy, og er godt kjent lokalt her i Vestfold og Telemark.

Vi i ABT Bygg AS er stolte av vårt dedikerte team av erfarne entreprenører, arkitekter og håndverkere som jobber sammen for å levere førsteklasses ståltrapper og rekkverk. Vi har drevet med dette i flere år, og har ved hver anledning klart å produsere trapper og rekkverk som imponerer kundene. I hver eneste trapp og rekkverk vi produserer gjenspeiler et fokus på kvalitet og presisjon. Vi tar oss nemlig tid til å lytte etter våre kunders behov og ønsker, og skaper deretter skreddersydde løsninger innen trapp og rekkverk og andre produkter i stål.

Vi er også tilgjengelig for oppdrag i hele Norge.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende rekkverk i stål beregnet for trappen ute. Hos oss kommer du i kontakt med en kyndig medarbeider som strekker seg langt for å finne rett løsning for dine behov.