Er det på tide å fornye rekkverkene i trappene ute?
Har du vurdert rekkverk i stål for ditt bygg?

Stål kan gjenbrukes og betraktes som et bærekraftig materiale. Fleksibiliteten i stål gjør at man enkelt kan forme det nøyaktig slik man måtte ønske. For deg som er på utkikk etter nye rekkverk til trappene i bygget, bør du se nærmere på løsningene som finnes på dagens marked.

ABT Bygg AS har siden vår oppstart sørget for mange lekre og moderne stålkonstruksjoner for våre oppdragsgivere. Rekkverk til trapp er kanskje en liten detalj i det store bildet for et større bygg, men den er allikevel svært viktig for å skape det rette uttrykket, i kombinasjon med funksjonalitet.

Vi jobber primært med næringsbygg, borettslag og offentlige bygg. Vi kan også påta oss enkelte prosjekter for privatmarkedet. Vi er lokalisert på Nøtterøy, og er godt kjent lokalt her i Vestfold og Telemark.

Vi er også tilgjengelig for oppdrag i hele Norge.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende rekkverk i stål beregnet for trappen ute. Hos oss kommer du i kontakt med en kyndig medarbeider som strekker seg langt for å finne rett løsning for dine behov.