Man skal aldri undervurdere verdien av en velfungerende balkong. Ikke bare skaper en balkong et helt nytt visuelt uttrykk for et bygg, men også beboerne kan dra nytte av en balkong hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Vi i ABT Bygg AS har lang erfaring med skreddersydd produksjon av balkonger i stål, og som kan kombineres med dekker i betong eller treverk. Vi samarbeider tett med anerkjente arkitekter for å lage lekre og velfungerende balkonger av ypperste kvalitet.

Siden vår oppstart har vi opparbeidet oss mange vellykket prosjekter innen balkonger i stål, og har mange gode referanser lokalt her i Vestfold og Telemark, men også fra prosjekter rundt om i Norge.

Vi påtar oss oppdrag for borettslag, næringsbygg, hoteller og enkelte prosjekter for privatmarkedet.

For oss er kvalitet, design og funksjonalitet viktig i vår utforming av balkonger i stål. Hos oss skal du kunne stille forventninger til det lille ekstra.

Ønsker du å komme i kontakt med en spesialist på balkonger? Du kan trygt ta kontakt med oss, helt uforpliktende. Vi har forståelse for at modernisering av balkonger er en prosess som krever nøye planlegging.