ABT Bygg AS er stolte av å kunne tilby spesialtilpassede oppslagshengere til båter. En opplagshenger er ideell for oppbevaring av båten det være seg om den skal stå i båthavna eller hjemme på gårdsplassen eller i hagen.

Vi forstår hvor viktig det er å velge riktig opplagshenger for båtoppbevaring. En båt er som regel en ganske dyr investering, og da er det ekstra viktig å ta godt vare på den og undersøke de beste måtene å gjøre dette på. En oppslagshenger er et must når det kommer til din båts velvære. Samtidig som en opplagshenger til båt gir en praktisk og effektiv lagringsløsning, bidrar den også til å beskytte båten mot vær og vind. I tillegg muliggjør den enkel flytting ved behov.

ABT Bygg AS er en entreprenørbedrift som leverer alt innen stålkonstruksjoner også i kombinasjon med betong. Vi anerkjennes for vår kompetanse som består av å tegne og lage opplagshengere for ulike behov. Vi tilpasser våre hengere etter dine ønsker for størrelse og utforming. Vi bruker også kun kvalitetsmaterialer for å sikre at opplagshengeren er robust, holdbar og pålitelig. Alt arbeid gjøres på vårt verksted av våre sertifiserte og dyktige sveisere og platearbeidere. For deg betyr dette topp kvalitet i alle ledd.

Opplagshenger for lagring av båt om vinteren

Når det gjelder båtoppbevaring om vinteren, er det også viktig å ta hensyn til forsikringskravene. Forsikringsselskapene forlanger at båter som skal oppbevares innendørs på vinterstid, oppbevares på en opplagshenger. På den måten kan båten flyttes enkelt dersom det skulle oppstå brann i lagringsbygget.

Ved å velge en av våre spesialtilpassede opplagshengere oppfyller du disse kravene og samtidig forsikrer deg om at båten din er trygg. Du kan virkelig senke skuldrene hele vinteren og kun glede deg til å ta båten ut på vannet igjen!

Vi bistår både privat- og proffmarkedet med våre skreddersydde opplagshengere. Vi er lokalisert på Nøtterøy, og er godt kjent lokalt her i Vestfold og Telemark. Vi er også tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon angående våre produkter og hvordan vi kan hjelpe deg!