Trappen er en undervurdert, men allikevel en sentral del av bygget. Alle vet at en trapp er ment til å hjelpe oss opp eller ned en etasje, men vi mener at den er også så mye mer enn det. Med rett utforming kan selv en trapp være et flott designelement som er med på å skape en visuell helhet i bygget. Ikke glem at du kan kombinere ståltrappen med lekkert rekkverk i glass eller treverk.

I ABT Bygg AS er vi opptatt av kvalitet og presisjon, samtidig som vi ønsker å lytte til kundenes behov. Dermed er hver eneste ståltrapp vi produserer enestående og skreddersydde. I våre ståltrapper møter funksjonalitet og estetikk og former et helhetlig design som gir rommet en naturlig flyt. Enten du foretrekker en minimalistisk ståltrapp med rekkverk også i stål, eller ønsker å innføre tre og glass for å gjøre den mer lys og luftig, så kan vi realisere dine drømmer.

Hos ABT Bygg AS kommer du ikke bare i kontakt med en erfaren entreprenørbedrift, men også anerkjente arkitekter som i samarbeid med deg, former unike og lekre ståltrapper som er beregnet for nettopp dine ønsker og behov. Vi ønsker å jobbe så tett sammen slik at vi kan skape et unikt design på en ståltrapp som passer perfekt til din stil og smak. Vi har ingen begrensninger i vår produksjon.

Siden vår oppstart har vi i ABT Bygg AS produsert mange ståltrapper for borettslag, næringsbygg, hoteller og enkelte prosjekter for privatmarkedet. Både lokalt her i Vestfold og Telemark, men også enkelte steder rundt om i hele Norge. Du kan også besøke våre lokaler og verksted som er lokalisert på Skallestad Industriområde på Nøtterøy. Her kan du se våre dyktige medarbeidere i arbeid og få en følelse av kvalitet på våre produkter, alt fra ståltrapper, balkonger og heissjakter. Vi ser frem til å samarbeide med deg. Sammen kan vi skape en unik, moderne og fullverdig ståltrapp som vil være en stolt del av ditt bygg i mange år fremover.

Ønsker du mer informasjon vedrørende ståltrapp og hvilke muligheter du får? Benytt deg av vår fagkunnskap, helt uforpliktende. Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post - Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!