Trappen er en undervurdert, men allikevel en sentral del av bygget. Med rett utforming kan selv en trapp være et flott designelement som er med på å skape en visuell helhet i bygget. Ikke glem at du kan kombinere ståltrappen med lekkert rekkverk i glass eller treverk.

Hos ABT Bygg AS kommer du ikke bare i kontakt med en erfaren entreprenørbedrift, men også anerkjente arkitekter som i samarbeid med deg, former unike og lekre ståltrapper som er beregnet for nettopp dine ønsker og behov. Vi har ingen begrensninger i vår produksjon.

Siden vår oppstart har vi i ABT Bygg AS produsert mange ståltrapper for borettslag, næringsbygg, hoteller og enkelte prosjekter for privatmarkedet. Både lokalt her i Vestfold og Telemark, men også enkelte steder rundt om i hele Norge. Du kan også besøke våre lokaler og verksted som er lokalisert på Skallestad Industriområde på Nøtterøy.

Ønsker du mer informasjon vedrørende ståltrapp og hvilke muligheter du får? Benytt deg av vår fagkunnskap, helt uforpliktende. Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post - Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!